Valloittava vauva / Neiti Järkevä

Valloittava vauva / Neiti Järkevä

Beschrijving van het boek

Valloittava vauva
Pennitön perijätär

Suzanne oli upporikas - paperilla. Hänen pankkitilinsä sen sijaan näytti nollaa. Kukaan ei ollut valmis maksamaan Andreas Holdingsin osakkeista penniäkään, joten hän päätti lähestyä firman omistajaveljeksiä tehdäkseen näiden kanssa jonkinlaisen sopimuksen. Niinpä hän pakkasi vähät tavaransa ja puolivuotiaan tyttärensä autoonsa ja lähti kohti teksasilaista pikkukaupunkia.

Suzannen olisi ollut ehkä viisainta kertoa heti ensitapaamisella syy tuloonsa, mutta raamikas Cade Andreas sai hänet niin häkellyksiin, että hän väitti tuleensa hakemaan vapaata tarjoilijan paikkaa. Mutta Cade ei ollut mikään eilisen teeren poika - hän päätti ottaa selvää, mitä Suzanne oikeasti halusi!

Neiti Järkevä
Molly kakaisi ulos ensimmäisen asian, jonka keksi: "Minä tulin sen työtarjouksen takia…"

Olihan se tavallaan totta. Sinä ainoana heidän yhdessä viettämänään yönä kaksi kuukautta sitten Linc oli maininnut ohimennen ohjelmistoyrityksessään vapaana olevan työtehtävän. Mutta ei Molly sen vuoksi ollut palannut Las Vegasiin. Lincin suudelmat olivat huumanneet hänet ja saaneet hänet toimimaan täysin vastoin tapojaan, ja sillä oli ollut… no, seurauksia. Neiti Järkevästä oli pikavauhtia tulossa neiti Sekopää, kun hän yritti kiivaasti kerätä rohkeuttaan ja kertoa uudelle pomolleen, että tästä oli tulossa isä!

E-book

Fins

Wat anderen vinden

Recensies over Valloittava vauva / Neiti Järkevä