Vikingernes ukendte verden

Vikingernes ukendte verden

Beschrijving van het boek

De sidste 50 år har budt på sande gennembrud i kortlægningen og forståelsen af Skandinavien i vikingetiden. Arkæologer og historikere har analyseret alt fra gamle stolpehuller til tusind år gamle vindruekerner i arbejdet med at finde frem til sandheden om vikingernes verden.
Møjsommeligt og nidkært arbejde er strengt nødvendigt, fordi vikingerne ikke selv nedskrev datidens begivenheder. Historien kendes kun fra munkenes overdrevne rædselsberetninger og sagaernes heltekvad. Men bevæbnet med tålmodighed og moderne teknologi bliver puslespillets ukendte brikker i disse år langsomt identificeret.
Forskerne er nået langt, men selvom livet i vikingernes æra i dag står tydeligere end tidligere, er der stadig uafklarede spørgsmål. Billedet af livet i Skandinavien i vikingetiden vedbliver at være mudret, og spørgsmålene mange.
Rigtig god fornøjelse med "Vikingernes ukendte verden" – vi håber, bogen vil give nogle svar.

Alt om Historie tager dig med på en halsbrækkende rejse til tidligere tider, så du kan nyde historiens største begivenheder. Følg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. Alt om historie er for dem, der vil vide mere om de spændende, dramatiske begivenheder i fortiden.

Deens

Wat anderen vinden

Recensies over Vikingernes ukendte verden