Joulukalenteri
  
Share this book    
Joulukalenteri-kirjojen suosio jatkuu! Kolmannessa kirjassa etuliepeeseen on palautettu ensimmäisen kirjan hauska idea eli adventtikalenterin luukut. Tarinat ovat kirjoittajan sukunimen mukaan aakkosjärjestyksessä, mutta ne voi lukea myös tiettynä päivänä, ikään kuin avata sen päivän luukun. Tällä kertaa luukkuja on 25, joten viimeinen avataan joulupäivänä.
Teemana ovat joululaulut. Jokainen kirjoittaja sai laulun, jonka ympärille hän rakensi jännittävän minidekkarin, kauhutarinan tai mystisen joulukertomuksen. Kirjoittajakaarti on näyttävä ja aiheissa liikutaan netin ahdistelijapukista, vinksahtaneesta kuvataiteilijasta ja kesämökin hyytävästä jouluvieraasta kirjailijan kuolemaan traagisesti joulupipariin tukehtumalla.
Kirjoittajat:
Henry Aho, Jaana Ala-Huissi, Tapani Bagge, Jukka Behm, Anja Erämaja, Kari Hanhisuanto, Harri V. Hietikko, Aila Juvonen, Piia Kaikkonen, Sonja Kinnunen, Samuel Monk, Teresa Myllymäki, Harri Istvan Mäki, Juha Mäntylä, Janne Nevala, Helena Numminen, Jasu Rinneoja, Tarja Sipiläinen, Riku Talvitie, Pia Tervo, Arttu Tuominen, Ricky Tähtisilmä, Vera Vala, Teija Varis ja Helena Väisänen
Show more