Pariisissa näin hänen tanssivan - eroottinen novelli
      
Share this book    
"Lopulta hän ei enää hallinnut itseään, vaan suuteli minua intohimolla, joka tuntui lymynneen pitkään tukahdutettuna. Tuntui, että hän löysi vasta nyt ulospääsytien tunteilleen. Hän osoitti niin suurta rakkautta, että sydämeni oli räjähtää kappaleiksi."

Päähenkilömme vaeltelee Pariisin kaduilla. Nainen etsii jotakin, haluaa löytää tiensä kaupungin sydämeen. Ja äkkiä, tavallisen ruokakaupan edustalla, hän kohtaa Joannen. Joanne on arvoituksellinen ja kaunis. Tämän hiukset ovat yönmustat. Pian kaupunki menettää merkitystään, ja Joanne on kaikki, mitä hän näkee, ketä hän ajattelee ja kenet hän haluaa.

"Pariisissa näin hänen tanssivan" on novelli naisellisesta himosta ja euforiasta. Se tuoksuu kuumilta kohtaamisilta romanttisen Pariisin sykkeessä.
Pseudonyymi Alexandra Södergran on ruotsalainen novellikirjailija. Hänen tekstinsä käsittelevät usein tabuina pidettyjä aiheita uudenlaisessa valossa. Södergrania kiinnostaa erityisesti erotiikka. Hän lähestyy aiheitaan tavalla, joka sekä yllättää että viihdyttää. Södergran on julkaissut runsaan tusinan verran eroottisia teoksia.rn
Show more