Äppelgårdens hemlighet

Äppelgårdens hemlighet

Description of book

Äppelgårdens hemlighet
Följ med New York Times bästsäljande författare Susan Wiggs till det blomstrande Sonoma County! Äppelgårdens hemlighet är en berättelse om systerskap, vänskap och det osynliga bandet till historien som vi alltid bär med oss.



Tess Delaney älskar sitt äventyrliga jobb - att hitta försvunna skatter och lämna dem till sin rättmätiga ägare. Och hon är så bra på det att familj, kärlek och vänskap är åsidosatt för karriären! Vad hon inte har en aning om är att hon själv snart ska bli ägare av en skatt: Bella Vista, en äppelgård i ett av Kaliforniens vackraste vindistrikt.



När en Dominic Rossi dyker upp och meddelar att hon är arvtagare till äppelgården, och dessutom har en syster hon inte vet om, vänds hela hennes liv uppochner. Hon följer med honom till gården och dras snabbt in i den familjära stämningen. Snabbt kommer hon sin syster nära, och även Dominic rör vid hennes hjärta på ett oväntat sätt. Tillsammans börjar de nysta i gårdens hemligheter, och Tess inser snart att det förflutnas rötter är djupare än hon kunnat ana.

Author.Susan Wiggs

E-book

Swedish

What other people think

Reviews of Äppelgårdens hemlighet