Doppa tårna i ett hav av lögner
Upcoming book

Audiobook & E-book: 6/19/2024

Doppa tårna i ett hav av lögner

Description of book

Feelgoodförfattaren Alexa är i en något obekväm situation. Hennes senaste roman säljer inte så bra och om inte siffrorna stiger kommer det inte bli några fler utgivningar. Något som skulle hjälpa är att bli recenserad av den erkände litteraturkritikern Julius Lord och på så sätt ge försäljningen en boost. Men hur ska hon få Lord, en inbiten deckarälskare, att läsa hennes bok?

En plan växer fram hos hennes förläggare, och för att rädda sin karriär går Alexa motvilligt med på att genomföra den. Hon reser till Båstad, där Julius befinner sig över sommaren, och låtsas vara deckarförfattaren Lady L, Julius favoritförfattare. Lady L är en pseudonym och ingen vet hennes riktiga identitet, så vem kan det egentligen skada om Alexa låtsas vara henne, blir vän med Julius och rekommenderar sin egen bok för honom? Men Julius är inte som Alexa först trott och när hennes känslor för honom blir allt starkare kryper skulden fram, samtidigt som falskspelet hotar att förstöra allt hon kämpat så hårt för att bygga upp.

"Doppa tårna i ett hav av lögner" är en romantisk berättelse med skånska miljöer, kyssar, lögner och dråpliga situationer.

AudiobookE-book

Swedish