Herra Hyde – eroottinen novelli
      
Share this book    
Istun lennolla matkalla Lontooseen – taas. Minä olen siellä usein työni puolesta tapaamassa erilaisia asiakkaita. He ovat varanneet minulle hotellihuoneen aivan Hyde Parkin vierestä. Minä mietin. Voiko Hyde Parkissa kruisailla? Ja kun ajatukseni ovat lähteneet laukalle, on vain yksi asia tehtävänä. Nousen ylös ja kävelen kohti vessaa, kun ”varattu”-lamppu sammuu. Toivon, ettei kukaan kiinnitä huomiota innostuneeseen tilaani.
Aivojeni primitiivinen järjestelmä reagoi kauan ennen tietoisuutta ja järkeä ja pumppaa nopeasti jyskyttävää verta kaluuni samassa, kun katseeni osuu suhteellisen herkulliseen kundiin, joka on täysin minun makuuni. Sydän jyskyttää jo jännityksestä ja kiihotuksesta. Se on juuri tämä, mikä tekee kruisailusta niin ihanaa. Jahti, leikki, halu ja adrenaliini, joka jylisee vartalossa.
Lue myös Finaalikiima. Cupido on vuonna 1984 perustettu, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on täynnä eroottisia tarinoita ja mielenkiintoisia artikkeleita seksuaalisuudesta ja nautinnosta – ilman paheksuntaa tai häpeilyä. Kaikki ovat tervetulleita Cupidon maailmaan, ja kaikki ovat edustettuina. Lehdessä julkaistavat novellit ovat lukijoiden itsensä kirjoittamia, ja ne saavat takuulla posket punoittamaan. Cupidon lukijoiden iloa, leikkisyyttä ja nautintoa kipinöivät tarinat tuovat jokapäiväiseen seksielämään aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.
Show more