Hjärtats dårskap

Hjärtats dårskap

Description of book

Om earlen av Beckington dör kommer Honor Cabot och hennes systrar förlora både sitt hem och sin upphöjda position i societeten till styvbrodern och dennes fästmö. Honor ingår därför en djävulsk överenskommelse med den ökände rumlaren George Easton. Hans uppdrag blir att förföra broderns fästmö, och därmed se till att hon försvinner för gott.

George och Honor ger sig in i ett farligt förföriskt spel och den oväntade passionen som uppstår hotar att kasta om spelreglerna.

***
Som liten hade Julia London livlig fantasi och älskade att hitta på historier. Hon har alltid älskat böcker och tillbringade mycket tid på biblioteket i Texas, där hon växte upp. Efter college började det verkliga äventyret – hon reste och provade saker hon aldrig trodde hon skulle våga prova. Därefter jobbade hon inom politiken. På vägen blev hon kär i en hel del hundar och en och annan man.

***
”En smakfullt sexig hjälte, en ovanligt smart hjältinna och ett helt skamlöst förslag gör även denna bok till en vinnare för den alltid lika mångfacetterade London.” Booklist

Author.Julia London
Narrator.Katarina Cohen

AudiobookE-book

Swedish

What other people think

Reviews of Hjärtats dårskap