Katso, mutta älä koske - eroottinen novelli

Katso, mutta älä koske - eroottinen novelli

Description of book

"Mutta minä näen oikein. Näen naisen. Hän tyydyttää itseään. Hän tyydyttää itseään samalla, kun katseemme kohtaavat. Hänellä on yllään napitettu aamutakki, joka juuri ja juuri peittää hänen nänninsä. Hänen kätensä muodostavat kuvun hänen paljaan häpynsä päälle, kun hän sormeilee pilluaan. Hän hymyilee, kun hän huomaa minun näkevän hänet. Silti hän ei lopeta. Hänen liikkeensä ei pysähdy, vaan hän jatkaa tyydyttämistään."

Nuori mies on onnettomuuden johdosta vankina asunnossaan, parantumistaan odottamassa. Hänen aikansa alkaa pian käydä pitkäksi, ja sitä kuluttaakseen hän alkaa vähitellen tarkkailla, mitä hänen ikkunansa ulkopuolella tapahtuu. Alkuun näkymä on varsin ikävystyttävä.

Eräänä päivänä vastapäiseen asuntoon muuttaa pariskunta, ja nuorukaisen elämä muuttuu rajusti. Jo samana iltana pariskunta harrastaa seksiä aivan hänen silmiensä alla. Hän tietää tietenkin, että tirkistely on väärin, mutta ei voi itselleen mitään. Ja hän huomaa syttyvänsä siitä.

Voisiko tämä kenties johtaa johonkin muuhun?

"Katso, mutta älä koske" on eroottinen novelli kutkuttavasta jännityksestä, siitä kun tekee jotain, mitä todellakaan ei saisi.

B. J. Hermanssonin taitavasti kirjoitetuissa novelleissa rosoisuus ja runollisuus kietoutuvat yhteen. Tekstien pohjalla oleva sävy saa lukijan pohtimaan ja kyseenalaistamaan yleisesti hyväksyttyjä käsityksiä, jotka usein liittyvät vallitseviin normeihin ja seksuaalisuuteen.

Finnish

What other people think

Reviews of Katso, mutta älä koske - eroottinen novelli