Mad Music

Mad Music

Musiikin maailma

Description of book

Opaskirja maailman ainoaan yhteiseen kieleen – musiikkiin.

Madventures-kaksikko Riku & Tunna etsivät vastauksia siihen, mitä musiikki on ja mistä laulut tulevat? Onko musiikki maailman vaikuttavin voima?

Musiikki auttaa iloon ja murheeseen: sen tahdissa kaadetaan hallituksia, rakastellaan, voitetaan kultamitaleja, noustaan masennuksen alhosta, valaistutaan, itketään, nauretaan, eletään ja kuollaan.

Mad Music luotaa maailman musiikin hämyimpiä polkuja New Yorkin kellareista Mikronesiaan, Karibialta Kapkaupunkiin. Se avaa ovia uusiin ääniin – Detroitin teknosta Thaimaan jazziin, kalevalaisesta runonlaulusta indonesialaiseen heviin ja turkkilaisesta psykedeliasta afrikkalaiseen hiphoppiin.

Kirjan erikoispainoksen yhteydessä julkaistaan myös sinkku, jonka sävelistä ja sanoista Rikun ja Tunnan kanssa vastaavat rap-artisti Paleface ja säveltäjä Zarkus Poussa.

Tuomas Milonoff ja Riku Rantala ovat aikamme tunnetuimmat matkatyöläiset. Kaksikon aikaisempia kirjoja on pakattu jo yli sataantuhanteen suomalaisreppuun. Teoksistaan ja noin 200 maahan myydystä Madventures-matkailusarjastaan miehet saivat vuoden 2012 Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon.

E-book

Finnish