Paholaisen koordinaatit

Paholaisen koordinaatit

Description of book

Mestarillista toimintaa ja jännitystä Clive Cusslerin ja Tom Clancyn hengessä. “Tarina vetää ja jännitys pitää, toimintaa ja yllättäviä käänteitä tulee säännöllisesti. Linde on onnistunut loistavasti. Kirjaa lukee jännittyneenä ja mielellään. Haluaa nähdä, mitä tapahtuu seuraavaksi”.
Entiset Navy Seal -sotilaat, Mike Blake ja hänen työparinsa Jason Gilmore selvittävät huippusalaisia toimeksiantoja Yhdysvaltain hallinnon laskuun. Blake ja Gilmore kutsutaan apuun, kun merenpohjasta löytyy japanilaisen II maailmansodassa kehittämä tappava virus. Sukellustehtävään uponneen risteilijän uumenissa osallistuu myös meriarkeologi Emma Willows.
Kiinnostuneet osapuolet ydinasevaltoja myöten käyvät kilpajuoksuun Australian rannikolle, mutta vastoin kaikkia odotuksia voiton näyttääkin vievän musta hevonen. Samalla Willows ajautuu omaan seikkailunsa epätavalliselle rahtialukselle, jonka tehtävä ei kestä päivänvaloa.
Kansainvälisessä trillerissä yhdistyvät vakoilutarinat, romanssi, suurvaltapolitiikka ja pandemian uhka. Mike Blake ja Emma Willows joutuvat rikkomaan henkisiä ja fyysisiä rajojaan voittaakseen synkän historian luoman uhkakuvan. Yllättävät tapahtumat seuraavat toisiaan, kun kätketyt salaisuudet paljastuvat ja vaarallinen matka kietoo ihmiskohtaloita toisiinsa.
Alex Linde on onnistunut punomaan historiallisten tapahtumien pohjalta kiehtovan kudoksen toimintaa ja jännitystä romaanissaan ”Paholaisen koordinaatit”.

Author.Alex Linde

E-book

Finnish