Book cover for Redrum
Upcoming audiobook
6/12/2024

Redrum

Description of book

Hon funderade mycket på den där listan, den hon gjort i sitt huvud i snart tre månader nu. Hon hade bytt plats på dom flera gånger men en sak var säker, hon skulle hitta dom och hämnas... Äckliga jävla svin är vad dom är och dom ska dö tänkte hon.

Blue Vega var inte vem som helst och det skulle dom snart få reda på. Visserligen var hon bara ett barn men hon var väl förberedd. Hela hennes liv hade hon tränats för att användas såsom hennes pappa ville. Mord efter mord hade uträttats i maffians namn och som en tärning hade hon kastats fram och tillbaka.. fram tills för tre månader sedan vill säga.. Nu var han med på hennes lista.. hennes egen pappa..

Hon öppnade ögonen och möte sin väns blick i dunklet, han satt också lutat mot stenväggen nere i det kloakliknande rummet där dom hölls fångna och väntade. Hon tittade bort mot dom andra och blev mer övertygad än någonsin att det var nu eller aldrig.. Hon viskade ut i rummet till alla som satt där..

- Var beredda, snart kommer vakterna..

Det här är berättelsen om Blue och hur hon blev den iskalla lönnmördare hon är och hur hon tillsammans med sin egenvalda familj tar kampen om tronen i ett Los Angeles fullt av kriminella.

Swedish