Šeherazade - eroottinen komedia

Šeherazade - eroottinen komedia

Description of book

"’Täytyy sanoa, että rakastelu on melkoisen upeaa, kun voisi harrastaa millaista seksiä tahansa.’ Ramir toteaa. ’Oletko koskaan aikaisemmin harrastanut seksiä hengen kanssa? Voimme mukautua kaikkiin vartaloihin ja mieltymyksiin.’"

Maailmassa, jossa lentävistä matoista on tarjolla kaksipaikkaisia urheilumalleja, kaunis ja karismaattinen Šeherazade kuljeskelee etsimässä aineistoa tarinoihinsa. Tänä iltana hänellä on onnea. Šeherazade tapaa kaksi – hyvästä syystä – yliluonnollisen kaunista olentoa: he ovat henkiä! Hän saa tietää, että hänen kertojan lahjansa ovat tehneet hänestä kuuluisan ja ihaillun jinnien parissa, jotka ovat jopa luoneet hänelle pyhitetyn some-kanavan ja ovat enemmän kuin valmiita toimimaan inspiraation lähteinä...
Badir, lampunhenki, ja Ramir, lupaavan tulevaisuuden vesipullonhenki, tutustuttavat yksinkertaisen kuolevaisen panseksuaaliseen rakkauteen.

Chrystelle LeRoy syntyi Montrealissa bretonilaisen isän tyttäreksi. Perhe omisti eläintarhan, josta on peräisin hänen intohimonsa eläimiä ja luontoa kohtaan. Aikuisena hän valmistui historioitsijaksi ja työskenteli museoissa Kanadassa ja Ranskassa ennen kuin erikoistui digitaaliseen kirjoittamiseen, josta hän on voittanut useita palkintoja. Hänen novelleissaan, jotka useimmiten rakentuvat aitojen historiallisten tapahtumien pohjalle, on häivähdys eksotiikkaa.

AudiobookE-book

Finnish

What other people think

Reviews of Šeherazade - eroottinen komedia