Seikkailu Roomassa – eroottinen novelli
    
Share this book    
Rooma tuoksuu lämpimältä pölyltä, vanhalta kylältä ja saastalta yhdistettynä ruoan tuoreisiin aromeihin. Se tuoksuu hedelmiltä ja yrteiltä, vihanneksilta ja oliiviöljyltä. Vähän karvaalta ja etovalta, mutta se kuuluu asiaan.
Mies on kaunis kuin veistos ja enemmänkin, ja kun nainen yrittää irtautua miehen halukkailta huulilta, mies nostaa etusormensa naisen huulille ja katsoo tätä suoraan silmiin. Hänen silmänsä ovat nauravaiset ja katseensa niin lämmin, että naisen ajatukset sulavat.
Voi luoja, mitä tapahtuu?
Lue myös Jättiläinen. Cupido on vuonna 1984 perustettu, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on täynnä eroottisia tarinoita ja mielenkiintoisia artikkeleita seksuaalisuudesta ja nautinnosta – ilman paheksuntaa tai häpeilyä. Kaikki ovat tervetulleita Cupidon maailmaan, ja kaikki ovat edustettuina. Lehdessä julkaistavat novellit ovat lukijoiden itsensä kirjoittamia, ja ne saavat takuulla posket punoittamaan. Cupidon lukijoiden iloa, leikkisyyttä ja nautintoa kipinöivät tarinat tuovat jokapäiväiseen seksielämään aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.
Show more