Stand-in brudens forførelse / Hvem vi være far?

Stand-in brudens forførelse / Hvem vi være far?

Description of book

Stand-in brudens forførelse
Hans familie har forlovet forretningsmanden Reynard del Castillo med en kvinde, han ikke har lyst til at gifte sig med. Letsindige Sara Woodville er smuk, men der er ingen rigtig tiltrækning mellem dem. Indtil den dag han kysser hende, tændes lidenskab - og han ved straks, at kvinden i hans arme ikke er Sara. Tvillingesøsteren Rina accepterer at optræde midlertidigt som Sara, og aldrig havde hun forventet at falde for den djævelske flotte "forlovede". Nu har hun tabt sit hjerte... og kan miste Reynard, hvis - når - han opdager hendes bedrag.

Hvem vi være far?
At kysse en frø ...

Mere end noget andet, ønsker Carol Malloy sig et barn, men hun har opgivet håbet om at finde den rigtige mand. Det er meget bedre at udvælge en ​​egnet kandidat til far, at blive gravid og derefter bo alene. Planen er klar – og nu vil hun sætte den i gang.

Hendes kære ven, privatdetektiven, Sean Fitzpatrick har lovet at informere hende om de mænd, hun vil udpege som potentielle fædre. Men han har det ikke godt med opgaven og efter et uskyldigt og venligt kys, ved han, at han skal sætte en stopper for hendes planer…

E-book

Danish