Storbyjunglen / Ella, hvem er du?

Storbyjunglen / Ella, hvem er du?

Description of book

Storbyjunglen
Jason kaster et blik på sin mobil. Jo, den er god nok – Lauren er gravid. Efter en engangsaffære på hendes kontor! Nu er han virkelig på den. Den nye millionkunde, hvis motto er ”Familie betyder alt”, kan gøre det af med Jason og Maddoxbureauet med et fingerknips, hvis de vidste, hvad deres reklamemand har gang i. Nu er det på tide, at Jason Reagert, reklameverdens nye stjerneskud, spiller sine kort rigtigt.

Lauren Presley kan ikke overskue flere komplikationer. Hun er gravid og single, og hendes økonomiansvarlige er lige blevet afsløret som svindler. Som om, det ikke er nok, er Jason på vej fra San Franscisco til New York for at se hende. Hvad mon han vil?

Ella, hvem er du?
Den lille æske ligger trygt i hans hånd. Hans loyale og smukke husholderske er kvinden, som Tristan vil giftes med. Men midt i deres hede romance, kommer han pludselig i tvivl om sin beslutning. Er Ella virkelig den, hun udgiver sig for?

Ella mærker, hvordan hårene rejser sig i nakken, da telefonen ringer. Efter otte måneders frist har hendes afpresser opsporet hende – nu da alting så ud til at lykkes. Hun ser på Tristan og mærker, hvordan synet af ham, får hendes krop til at sitre. Skal hun virkelig fortælle sandheden?

E-book

Danish