Tappavan piirakan tapaus
Upcoming audiobook
9/3/2024

Tappavan piirakan tapaus

Description of book

Hilpeä cosy crime -sarja rakastetusta Agatha Raisinistä alkaa murhalla maalaiskylässä.

Piinkova bisnesnainen Agatha Raisin luopuu menestyvästä PR-yrityksestään, myy Lontoon-asuntonsa ja asettuu viettämään varhaiseläkepäiviä hiljaiseen Carselyn kylään idylliseen Cotswoldsiin. Hän kuitenkin huomaa pian, ettei vapaaherrattaren rauhallinen elämä vastaa hänen odotuksiaan. Pitkästynyt ja yksinäinen Agatha päättää osallistua kylän leivontakilpailuun: parhaan piirakan palkinto tekee hänestä varmasti kylän merkkihenkilön.

Kilpailusta ei tule Agathan odottamaa menestystä, kun tuomari, herra Cummings-Browne ylenkatsoo hänen – lontoolaisesta leipomosta ostettua – piirastaan ja kaiken kukkuraksi menee heittämään henkensä sitä syötyään. Kyläläisten suhtautuminen Agathaa kohtaan ei varsinaisesti lämpene, kun käy ilmi, että hänen piirakkansa oli myrkytetty. Agathalla ei ole aavistustakaan, miten myrkky piirakkaan päätyi, ja kun hän alkaa saada uhkaavia viestejä, epäilee hän niiden liittyvän epäilyttävään kuolemantapaukseen. Agatha Raisinin on selvitettävä mysteeri pohjamutia myöten, tai muuten hän päätyy seuraavaksi uhriksi…

Tappavan piirakan tapaus on ensimmäinen kirja M. C. Beatonin rakastetusta amatöörietsivästä Agatha Raisinistä.

KIRJASARJASTA SANOTTUA

"Agatha Raisin -sarja on salainen paheeni – se on tulvillaan täydellisesti tarjoiltua mielenkiintoa, juonittelua ja viehätysvoimaa."

-Lee Child

"Agatha Christien sanotaan tarjonneen enemmän nautintoa sängyssä kuin yhdenkään toisen naisen, mutta M.C. Beaton vetää hänelle vertoja hauskojen rikostarinoiden tuotteliaana kirjoittajana, jonka mysteerit ovat täydellistä lukemista illan viimeisiin hetkiin."

-The Daily Telegraph

M. C. Beaton (1936–2019) on kansainvälisesti menestynyt kirjaiija Agatha Raisin ja Hamish Macbeth -kirjasarjojen takana. Beatonin kirjoja on käännettey 17 kielelle ja hänen Agatha Raisin -mysteereistään on tehty tv-sarja.

Copyright © M.C. Beaton Limited 1992.

The names M.C. Beaton and Agatha Raisin are trademarks of M.C. Beaton Limited. All rights reserved. The right of M.C. Beaton to be identified as the author of the work has been asserted by her in accordance with the Copyright Designs and Patents Act 1988 and equivalent laws worldwide.