Yllätys, yllätys - eroottinen novelli
    
Share this book    
Minulla oli syntymäpäivä, ja tiedossa oli mukava koti-ilta. Olimme vetäneet verhot ikkunoille ja himmentäneet valoja, sytyttäneet takan ja varustautuneet leluinemme, hierontaöljyin, samppanjaa ja tuikkuja unohtamatta. Menimme suihkuun yhdessä. Vesi ropisi niskaamme, peseydyimme huolellisesti puhdistaen jokaisen sopukan kehoissamme. Sitten menimme olohuoneeseen. Koska minulla oli syntymäpäivä, kaatoi Anne laseihimme juomaa. Kilistelimme laseja, jolloin sihisevää kuplivaa pirskahti käsillemme. Anne kikatteli tavallista enemmän sinä iltana. Hän näytti hieman hermostuneelta.
Ovikello soi, ja Anne meni avaamaan. Anne astui olohuoneeseen seuranaan kaksi naista, joita en ollut koskaan aiemmin tavannut...
Miten syntymäpäivä tulisi jatkumaan?
Cupido on vuonna 1984 perustettu, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on täynnä eroottisia tarinoita ja mielenkiintoisia artikkeleita seksuaalisuudesta ja nautinnosta – ilman paheksuntaa tai häpeilyä. Kaikki ovat tervetulleita Cupidon maailmaan, ja kaikki ovat edustettuina. Lehdessä julkaistavat novellit ovat lukijoiden itsensä kirjoittamia, ja ne saavat takuulla posket punoittamaan. Cupidon lukijoiden iloa, leikkisyyttä ja nautintoa kipinöivät tarinat tuovat jokapäiväiseen seksielämään aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.
Show more