Buchcover für Ajasta ikuisuuteen

Ajasta ikuisuuteen

Buchbeschreibung

Lykke Andersen on äiti, kirjailijan vaimo, kustannustoimittaja ja ennen kaikkea ihminen, joka ei vahingoittaisi kärpästäkään. Nyt häntä epäillään murhasta. Lykke kieltäytyy puhumasta kenellekään muulle kuin rikoskomisario Manfred Olssonille – miehelle, joka tutki Lykken perheen idyllisellä järvenrantatontilla tapahtunutta henkirikosta kahdeksan vuotta aiemmin.

Moninkertaisesti palkittu ja pohjoismaiden parhaaksi rikoskirjailijaksi nimitetty Camilla Grebe tunnetaan erityisesti psykologisesti tarkkanäköisestä ihmiskuvauksestaan. Suljetun huoneen mysteerin ympärille kiertyvässä rikosdraamassa oikean ja väärän välinen raja on häilyvä, eikä totuudesta voi koskaan olla varma.

”Ihastuttavan pisteliäs kuvaus kustannusalasta, horjumaton perhetarina, jonka jännite pitää lukijan rautaisessa otteessaan… Ennenkuulumattoman napakasti sommiteltu rikosromaani, jossa Camilla Grebe leikittelee lukijan sympatioilla ja antipatioilla.” – Skånska Dagbladet ”Grebe on ilmiömäinen taituri luomaan jännittäviä, kaikessa arkipäiväisyydessään poikkeuksellisen tunnistettavia juonenkäänteitä.” – Dagens Nyheter

HörbuchE-Book

Finnisch