Buchcover für Brist

Brist

Buchbeschreibung

Storasyster och lillasyster spelar krocket, fast de egentligen inte har någon lust. Krocketbanan råkar bara befinna sig under moderns fönster. Det är därför de är där. För att höra vad som händer. Höra hennes jämrande. Borde de egentligen gå och ringa doktorn? Vad är det som är så fel?

"Brist" är en novellsamling fylld med 11 starka berättelser som berör på djupet. Vi får träffa karaktärer som befinner sig vid en brytpunkt i livet, just i sekunden när allting brister. Med stor träffsäkerhet skildrar Anna Schulze förvirringen som uppstår när en affär vänder upp och ner på tillvaron och den frustrerande känslan av att vara instängd i sitt eget liv. Perspektivet skiftar, från förälderns till barnets, och från bedragarens till den bedragnes. Det är en mästerlig uppvisning i konsten att skriva novell – och i konsten att måla ett livsöde med ord.

Anna Schulze, född 1968, är en svensk författare från Sigtuna. Författardebuten kom år 2006 med novellsamlingen "Brist" och år 2014 nominerades hon till Sveriges Radios romanpris med boken "Vårt gemensamma liv". Hon är även utbildad violinist.
Autor oder AutorinAnna Schulze