Buchcover für Din för evigt : Birgers äktenskap

Din för evigt : Birgers äktenskap

Buchbeschreibung

Den yngste brodern i familjen Stigson från Stigmansliden, Birger, lever ständigt i sin storebror Jarls skugga. Till skillnad från sin stilige bror är Birger storvuxen och klumpig, och han är också den som får ta hand om arbetet på gården när fadern inte längre orkar och Jarl är ute på sina eskapader för att fånga vackra flickor. Men det är inte förrän Birger möter Elsa, en bonddotter från kyrkbyn, och blir förälskad, som rivaliteten mellan bröderna märks. Elsa är tokig i Jarl, och Jarl i henne, men kommer Jarl att tröttna lika snabbt på henne som på de andra flickorna? Och talar Elsa verkligen sanning när hon plötsligt säger att det är Birger hon vill ha?

Din för evigt har tidigare givits ut under titeln Birgers äktenskap och är den fjärde delen av fem i serien om den kriminella familjen Stigson på Stigmansliden. De övriga fristående delarna heter Wanda från Stigmansliden, Vildkatten, Vildkatten i bur och När var tar sin. Denna roman har tidigare givits ut under titeln Birgers äktenskap.

Sigge Stark var Sveriges mest lästa författare. Med en rekordproduktion på över 100 romaner och otaliga noveller har hon trollbundit generationer av svenska läsare i alla åldrar. Hennes böcker kännetecknas av kärlek, förvecklingar och dramatik, men är också skildringar av människors tillvaro under flera decennier. Bakom pseudonymen Sigge Stark fanns författaren och djurälskaren Signe Björnberg (1896–1964).

E-Book

Schwedisch