Buchcover für Längta – Del 1

Längta – Del 1

Buchbeschreibung

Längta är en sensuell thriller om ett explosivt möte mellan en jagad kvinna och en man som vill lära henne älska.

Att vara rik kan vara farligt. Någon försöker skrämma den intelligenta arvtagerskan Eliza till äktenskap, men hon har inga planer på att låta sig skrämmas. Istället hyr hon en man som ska infiltrera friarna.

Men att ha vissa män i sin närhet kan vara än farligare. Privatdetektiven Jasper Bond är Elizas raka motsats. När han inte kan motstå hennes självständiga skönhet får han ett dubbelt uppdrag att avslöja den skyldige och övertyga Eliza om att det finns något som kallas äkta kärlek.

Längta är den fjärde och avslutande boken i Bookmarks Sylvia Day-serie efter Synda, Älska och Drama. Det är ett lidelsefullt mysterium som kommer att hålla läsaren på helspänn från första till sista sidan.

Sylvia Days författarskap har kallats ett spännande äventyr av Publishers Weekly och syndigt underhållande av Booklist. Hon har hedrats med åtskilliga priser och samtidigt nått toppen på flera internationella bästsäljarlistor, inklusive New York Times. När Amazon introducerade sin författarrankning i slutet av 2012 hamnade Sylvia Day överst, med fler sålda böcker är någon annan.

"Den perfekta blandningen av fängslande karaktärer, intelligent intrig och ångande sensualism."
Booklist

"Rakt igenom trovärdig även när det hettar till ordentligt."
Publishers Weekly

"Sylvia Days bok innehåller allt en romanceläsare vill ha och mer!"
RT Book Reviews Magazine

"En fantastisk författare."
NBC

"Sylvia Day är bäst i genren. Unik och oförglömlig."
Joyfully Reviewed

"Day är både skicklig och bra på att skapa sympatiska karaktärer."
Publishers Weekly
Autor oder AutorinSylvia Day

E-Book

Schwedisch