Nya grannar och gamla ex
Kommendes Buch

Hörbuch & E-Book: 15.7.2024

Nya grannar och gamla ex

Buchbeschreibung

Daniel är som vilken småbarnsförälder som helst – sliten och trött ända in i själen. Trots det monterar han plikttroget studsmattor och torkar ryggbajs utan att klaga. Vardagen passerar ändå obemärkt förbi, tills han en dag får nya grannar på andra sidan av den sorgligt misskötta tujahäcken. Och det är inte vilka som helst som flyttat in …

Avundsjuka och förträngda minnen kommer upp till ytan i en rasande fart. Daniel påminns om det han en gång hade och slits mellan nu och då. Det förutsägbara och slätstrukna Svenssonlivet i villakvarteret känns plötsligt inte lika självklart längre, och hela hans tillvaro ställs på sin spets. Mitt i allt kaos har Daniel dessutom lovat att vara bestman och arrangera en svensexa till sin bäste väns stundande bröllop.

Mathias Dufelds debutroman om triangeldramat runt tujahäcken är en underhållande feelgoodberättelse med pricksäker vardagshumor och hög igenkänningsfaktor. Om du gillar Bonusfamiljen och Solsidan kommer du att älska Nya grannar och gamla ex. Det är en komisk berättelse om vardagens prövningar genom äktenskap och småbarnsliv – om att ångra det som varit, fast samtidigt ha svårt för att uppskatta det vackra i nuet. Den stora frågan är om gräset alltid är grönare på andra sidan?

HörbuchE-Book

Schwedisch