Buchcover für Pouze Kdo Je Hoden (Cesta Oceli – Kniha 1.)

Pouze Kdo Je Hoden (Cesta Oceli – Kniha 1.)

Buchbeschreibung

Od Morgan Rice, autorky bestselleru ČARODĚJŮV PRSTEN, přichází nová strhující série.

POUZE KDO JE HODEN (Cesta oceli – kniha 1.) přináší epický příběh o sedmnáctiletém Roycovi, synovi obyčejného sedláka, který cítí, že se za jeho mimořádným bojovým nadáním skrývá něco více, a že je jiný než ostatní ve vesnici. Třímají v něm síly, kterým nerozumí a které znamenají skrytý osud, jež se sám bojí poodhalit.

Když nadejde den, kdy si má vzít za ženu svou celoživotní lásku Genevieve, je mu ukradena přímo před nosem. Royce musí riskovat vše, postavit se všemocné šlechtě a pokusit se získat svou nevěstu zpátky. Když poté selže, je za trest poslán na nechvalně proslulý Černý ostrov, pusté místo uprostřed oceánu, kde se cvičí elitní bojovníci. Vyhnán z domova musí čelit krutým zkouškám a výcviku, který jej má připravit na účinkování v brutální zábavě urozených vrstev – v bojových Jamách. Genevieve na Royce nezapomíná a jenom pro jeho dobro se učí přežívat ve světě aristokracie.

Když potom Roycova síla ještě vzroste a navíc je mu odhaleno tajemství o původu jeho otce, uvědomí si, že jej čeká mnohem větší osud, než jakého by se kdy nadál. Především si však musí neustále klást jednu základní otázku: Kdo vlastně je?

POUZE KDO JE HODEN je epickým vyprávěním o přátelích, milencích, rytířích a cti, zradě, osudu a lásce. Příběh o udatnosti se odehrává ve fantasy světě, který si jistě zamilují všichni čtenáři i čtenářky všech věkových kategorií.

E-Book

Tschechisch