Eeuwige vriendschap

bookCoverFor

Buchbeschreibung

Deel 10 in de serie rondom rechercheurs Pia Sander en Oliver von Bodenstein!

In Bad Soden wordt een vrouw als vermist opgegeven. Bij haar thuis treft de politie haar demente vader aan, verward en uitgedroogd, en vinden ze op meerdere plekken bloedsporen, maar geen lijk.

Het onderzoek leidt rechercheurs Pia Sander en Oliver von Bodenstein naar de gerenommeerde literaire uitgeverij Winterscheid in Frankfurt, waar de vermiste vrouw meer dan dertig jaar werkzaam was, tot ze onlangs werd ontslagen. Ze blijkt daar de afgelopen tijd een hoop mensen tegen zich in het harnas te hebben gejaagd.

Hoe meer Pia en Bodenstein leren over de vrouw en haar vriendenkring op de uitgeverij, hoe meer geheimen ze tegenkomen, waarvan sommige decennialang goed bewaard zijn gebleven. Heeft iemand de vrouw iets aangedaan vanwege haar recente gedrag, of moet de reden in haar verleden worden gezocht?

'Eeuwige vriendschap' is het tiende, los te lezen deel in de populaire thrillerreeks rondom rechercheurs Pia Sander en Oliver von Bodenstein van bestsellerauteur Nele Neuhaus. Voor de lezers van Samuel Bjørk en Jussi Adler-Olson.

'Zo hoort een thriller te zijn - afwisselend, diepzinnig, verrassend en origineel. [...] Perfect.' - Literaturbühne

Autor*innen::

Sprecher*innen::

Übersetzer*innen::

Corry van Bree

Format::

Teil:

10

Laufzeit Hörbuch:

18 Std. 6 Min.

Sprache::

Niederländisch

Erscheinungsdatum::

15.3.2023

Verlag Hörbuch::

Singel Uitgeverijen

ISBN Hörbuch::

9789021473932