Hejrens skrig

En North Devon-krimi

11 Std. 17 Min.
359 Seiten
North-Devon
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Det er en usædvanligt varm sommer i North Devon, og turisterne strømmer til kysten. Vicekriminalkommissær Matthew Venn bliver kaldt ud til et gerningssted på en landlig ejendom beboet af en gruppe kunstnere.

Her finder han et nøje iscenesat mord: En lokal læge, Dr. Yeo, er blevet dræbt med et skår fra en glasvase, som hans glaspusterdatter har lavet. Dr. Yeo virker som et usandsynligt mordoffer. Han var en god mand, forgudet af sin datter og vellidt i lokalmiljøet, hvor han kæmpede for patienternes rettigheder.

Da man finder endnu et lig, dræbt på samme måde som det første, må Matthew Venn træde varsomt og navigere med snilde i de mange løgne, der gemmer sig under overfladen i det lille lokalsamfund. Og sagen går faretruende tæt på hans eget privatliv.

Hejrens skrig er andet selvstændige bind i serien om kriminalkommissær Matthew Venn. En overraskende og stemningsfuld krimi fra det nordlige Devons naturskønne omgivelser. Første bind i serien, Døden på stranden, findes nu som tv-serie, ligesom de populære tv-serier Vera og Shetland.

Autor*innen:

Sprecher*innen:

Übersetzer*innen:

Line Beck Rasmussen

Format:

E-Book
Hörbuch

Teil:

2

Laufzeit Hörbuch:

11 Std. 17 Min.

Seiten E-Book:

359

Sprache:

Dänisch

Erscheinungsdatum:

17.8.2022

Verlag Hörbuch:

Gads Forlag

ISBN Hörbuch:

9788712070641

Verlag E-Book:

Gads Forlag

ISBN E-Book:

9788712059387