Hitta vilse

Bewertung 4
12 Std. 52 Min.
364 Seiten
Frida Fors
bookCoverFor

Buchbeschreibung

När Frida Fors, i konkurrens med hundratals andra, blir anställd på kvällstidningen Aftonpressens nyhetsredaktion känns det som en revansch. Äntligen ska hon slippa korttidsvikariaten och osäkerheten och flytta till Stockolm, staden där allting händer. Hon ser framför sig ett liv fyllt av spännande jobb, vänner och förhoppningsvis kärlek.

Men ingenting blir som hon tänkt sig. Knappt har hon hunnit börja förrän hon måste sluta. Sist in, först ut är den hårda läxan. Plötsligt står hon ensam i en ny stad med en alldeles för dyr andrahandslägenhet och utan jobb i sikte. Motvilligt tvingas hon söka nya kontakter, vilket leder henne in på okända vägar.

En reportageresa till Mallorca och ett oväntat jobberbjudande får henne att fundera på var hennes egna gränser går. Mot vem eller vilka är det viktigast att vara lojal, och vad är hon själv beredd att offra? I arbete och kärlek.

Hitta vilse är en charmig roman om en företagsam men vilsen tjej som på sin trevande färd genom storstadsdjungeln slutligen lär sig att hon måste stå upp för det hon tror på.

Autor*innen:

Sprecher*innen:

Format:

Hörbuch
E-Book

Teil:

2

Laufzeit Hörbuch:

12 Std. 52 Min.

Seiten E-Book:

364

Sprache:

Schwedisch

Erscheinungsdatum:

6.10.2010

Verlag Hörbuch:

Bonnier Audio

ISBN Hörbuch:

9789173484398

Verlag E-Book:

Bokförlaget Forum

ISBN E-Book:

9789143506365