Nivå 13

152 Seiten
Nivå
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Jim älskar dataspel. Desto mer avancerade, desto bättre. När Jim får chansen att testspela Nivå 13, det mest invecklade och högteknologiska spelen av dem alla, tvekar han inte en sekund. Han är himmelriket! I spelets värld känner han sig hemma och allting annat skjuts bort och får mindre betydelse när han är uppe i spelandet. Inte ens bästa vännen Fredde finns det tid för.

Allt eftersom, djupare och djupare inne i spelets alla underbara skrymslen, märker Jim att vännen Fredde, föräldrarna och till och med mobbaren Olle har letat sig in i spelets värld. Börjar Jim tappa greppet? Har han spelat så mycket att han inte vet vad som är på riktigt längre?

Det här är den första delen i Nivå-serien.

Nivå-serien handlar om Jim och hans äventyr i virtuella spelvärldar och den suddiga gränsen där spelets verklighet slutar och den egna upplevda verkligheten börjar.

KG Johansson är en prisbelönt svensk författare. Han är flerfaldig vinnare av Spektakulärt pris för årets bästa science fiction roman. Förutom att skriva för både ungdomar och vuxna har han varit Sveriges första professor i rockmusik.

Autor*innen:

Format:

E-Book

Serie:

Teil:

1

Seiten E-Book:

152

Sprache:

Schwedisch

Erscheinungsdatum:

1.1.2021

Verlag E-Book:

Saga Egmont

ISBN E-Book:

9788726741544