Stad av aska

Bewertung 4.4
15 Std. 1 Min.
417 Seiten
The Mortal Instruments
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Följ med till New Yorks mörka sida, till de varelser som föredrar att röra sig i natten och skuggorna. "The Mortal Instruments" är den framgångsrika internationella urban fantasy-serien som sålt 14 miljoner exemplar och översatts till 36 språk.

Clary Fray önskar att livet bara kunde återgå till det normala. Men vad är normalt när du är en demondräpande skuggjägare, vars mamma ligger medvetslös i en magipåverkad koma och du plötsligt kan se varulvar, vampyrer och älvor på gatorna?Clary försöker dra sig undan från skuggvärlden för att kunna hänga mer med Simon (är han kanske mer än en vän?), men Jace tänker inte släppa henne så lätt. Och den enda chansen Clary har att hjälpa sin mamma är om hon söker upp Valentine, den ondskefulle skuggjägaren som mördat hennes morföräldrar – och dessutom är hennes pappa …

Stad av aska är den andra delen i serien "The Mortal Instruments". Första delen i serien heter Stad av skuggor. Stad av skuggor har även blivit storfilm, med Lily Collins och Jamie Campbell Bower (Caius i Twilight-filmerna) som Clary och Jace. Läs mer på www.cassandraclare.com.

Autor*innen:

Sprecher*innen:

Übersetzer*innen:

Jan Risheden

Format:

E-Book
Hörbuch

Teil:

2

Laufzeit Hörbuch:

15 Std. 1 Min.

Seiten E-Book:

417

Sprache:

Schwedisch

Erscheinungsdatum:

18.4.2018

Verlag Hörbuch:

StorySide

ISBN Hörbuch:

9789170368998

Verlag E-Book:

Bonnier Carlsen

ISBN E-Book:

9789163876912

© 2014 Storyside (Hörbuch)