Annas ponny rymmer

Annas ponny rymmer

Description of book

"Cindy sprang åt fel håll – rakt in i storskogen. Inte kunde hon veta att Anna fanns i närheten och att hon blivit lika rädd som Cindy när trädet föll. Nyss hade de varit alldeles nära varandra, men nu var Cindy på väg bort igen. Anna släpade sig utmattad hemåt. Kanske skulle hon och Cindy aldrig ses igen."

Sommarlovet är slut och det är dags för Anna att börja i sjätte klass. Hon brukar inte gilla att gå till skolan då hon inte riktigt har några vänner, men nu gör inte det lika mycket. Hon kommer aldrig mer känna sig ensam igen. Hon har ju sin alldeles egna häst Cindy som väntar på henne där hemma! När Cindy en dag rymmer från sin hage blir därför Anna förskräckt. Hon måste hitta Cindy!

Anna har drömt om att äga en egen häst hur länge som helst. När hon får det grå stoet Cindy blir det början på en djup vänskap. Dessutom följer massor av spännande äventyr och utmaningar!

Anita Gustavsson (1945-2015) var en svensk författare som under sin produktiva författarkarriär skrev ett flertal älskade barn- och ungdomsböcker.

E-book

Swedish

What other people think

Reviews of Annas ponny rymmer