En lejlighed i Rom
Upcoming e-book
8/6/2024

En lejlighed i Rom

Description of book

Beth står i solskinnet uden for Villa Albas storslåede smedejernsporte med sin kuffert. For få måneder siden startede hendes eneste datter på universitetet og flyttede hjemmefra, og mens Beth kæmpede for at holde tårerne tilbage, klamrede hun sig til tanken om at starte på et nyt kapitel med sin mand Joel. Men samme dag kastede Joel en bombe. Han ville have en pause, for han syntes, at både Beth og deres ægteskab var gået i stå.

Desperat efter at redde ægteskabet og genopfinde sig selv i en ny og spændende udgave, så hun kunne vinde Joel tilbage, reagerede Beth på en annonce for en lejlighed i Rom, som ville være ledig i tre måneder – under visse betingelser. Veronica, den ældre, livskloge og uortodokse ejer af den store gamle villa, udfordrer sine gæster til at genopdage sig selv, finde glæden og leve livet fuldt ud.

Gennem Veronicas udfordringer begynder Beth langsomt at gen nde livsglæden, mens hun lærer en af de smukkeste byer i verden at kende – godt hjulpet på vej af den yngre og livsglade gademusiker Rico.

E-book

Danish