Joulutoive - eroottinen novelli

Joulutoive - eroottinen novelli

Description of book

"Tunnen olevani höyhenenkeveä ja minua huimaa. Kätemme tutkivat toistemme vartaloita, ja vaatekappale vaatekappaleen jälkeen putoaa lattialle. Kun riisun hänen paitansa huomaan, ettei hänellä ole rintaliivejä. Nännit törröttävät jäykkinä. Kiskon huuleni irti hänen huuliltaan voidakseni maistaa toista nänniä. Hieron hänen pieniä kiinteitä rintojaan samalla kun imen ja näykin niitä varovasti. Kuinka olenkaan kaivannut tätä."

On vasta lokakuu, mutta ensilumi on jo satanut. Tovasta on juuri tullut sinkku. Hän rakastaa lunta, joulua ja kaikkea siihen liittyvää, mutta miten hän pystyisi tällä kertaa nauttimaan ja iloitsemaan mistään, koska tuntee olonsa niin toivottoman yksinäiseksi? Hän kaipaa elämäänsä ihmistä, jonka ottaa syliin, ja jonka kanssa rakastella. Kun hän sitten eräänä päivänä iskee paikallisessa kahvilassa silmänsä maailman kauneimpaan ja seksikkäämpään tyttöön, hän tietää, että tätä mahdollisuutta ei saa hukata. Tovan on kerta kaikkiaan saatava tavata tyttö uudestaan.

Malin Edholmilla on korkeakoulututkinto sukupuolentutkimuksesta. Hänen tavoitteenaan on luoda seksikkäitä kertomuksia, jotka haastavat yhteiskunnan normeja. Malin Edholm on kirjoittanut useita eroottisia novelleja.

AudiobookE-book

Finnish

What other people think

Reviews of Joulutoive - eroottinen novelli