Juhannusyö - eroottinen novelli

Juhannusyö - eroottinen novelli

Description of book

"Elin riisui hitaasti Alician pikkuhousut ja tarttui tämän polviin vetääkseen tytön luokseen.
’Mutta entä Alex?’ kysyi Alicia, vaikka tajusikin, ettei sillä tainnut olla merkitystä.
Sabine naurahti ja suuteli Aliciaa.
’Täällä kaikki on sallittua’, hän sanoi, ja samassa Alicia tunsi, miten Elinin kieli alkoi lipoa pehmeästi hänen sisempiä häpyhuuliaan."

Alician ja hänen lapsuudenystävänsä Alexin on tarkoitus viettää juhannusta saaristossa yhdessä Alexin uuden tyttöystävän, Sabinen, kanssa. Autossa matkalla juhliin Alicia alkaa nähdä Alexin uudessa valossa. Hän haaveilee miehen hyvinmuodostuneista lihaksista painautuneena rintojaan vasten... Se on niin kiellettyä. Likaista suorastaan.
Juhlissa kaikki ovat hyvällä tuulella ja ryhmä tuntuu tiukasti yhteen hitsaantuneelta. Kaikki ovat kovin intiimejä toisiaan kohtaan... Ja eikö Sabine ole hieman liian innokas koskettelemaan? Juhannusyö on oleva täynnä yllätyksiä, joita Alicia ei hevin tule unohtamaan.

Katja Slonawski kirjoittaa kiihottavia eroottisia novelleja tavallisista ihmisistä yllättävissä tilanteissa. Hänen novellinsa ilmentävät odotuksen ja seksuaalisen kiihottumisen kutkuttavia tunteita. Moniulotteiset henkilöhahmot venyttävät perinteisemmän eroottisen kirjallisuuden rajoja. Kirjailija Katja Slonawski on kotoisin Ruotsin Göteborgista.

AudiobookE-book

Finnish

What other people think

Reviews of Juhannusyö - eroottinen novelli