Kestävä myynti & johtaminen

Kestävä myynti & johtaminen

The Nordic Way

Description of book

Kestävyys on tämän päivän bisnesmaailman kuumin puheenaihe. Valitettavan suuri osa keskustelusta on löysää juhlapuhetta ilman konkretiaa. Harvat yritykset osaavat yhdistää kestävyyden myyntiin ja johtamiseen niin, että siitä syntyy aitoa kilpailuetua. Vielä harvemmat myyjät saavat tuotteistaan ja palveluistaan korkeampaa hintaa, kun he eivät osaa perustella kestävyyden tuomaa lisäarvoa. Kuinka moni myyjä ottaa myyntitilanteessa puheeksi kestävyyden?
Pohjoismaissa elävät maailman onnellisimmat kansat ja vastuullisimmat yritykset. “Kestävä myynti & johtaminen: The Nordic Way” on enemmän kuin vain bisneskirja. Se on matka läpi kuuden pohjoismaisen sielun – Innovatiivisen vision, Yhteisen onnellisuuden, Radikaalin läpinäkyvyyden, No Ego -ajattelun, Tarpeeksi on tarpeeksi -periaatteen ja Älykkään voimaannuttamisen.
Teos tarjoaa inspiroivan näkemyksen siitä, miten kestävyys synnyttää kilpailuedun. Kerromme käytännönläheisin esimerkein, miten kestävä myynti ja johtaminen auttavat asiakkaita ja loppuasiakkaita menestymään. Tämän kirjan kautta heräät uudenlaiseen ajatteluun, jossa kestävyys ei ole vain strateginen valinta, vaan yrityksen sydän.
The Nordic Way ja sen kuusi sielua rohkaisevat sinua ottamaan henkilökohtaisia askelia kohti kestävämpää tulevaisuutta. Yhdessä luomme maailman, joka inspiroi ja innostaa meitä joka päivä. Tartu tilaisuuteen nyt!
"Loistava kirja. Juhlapuheiden ja logon kiillottamisen aika on ohi! Kirjasta saa kompassin ja sielun kestävyysmatkalle.” Marja Viitanen, myyntijohtaja, Dustin