Kongen af campus

Kongen af campus

Description of book

På sin første dag på Clairmont College løber Sofia ind i den karismatiske Kingsley Talbot, der er præsident for det magtfulde broderskab, Alpha Phi Alpha.

De mødes igen … og igen.

De kan ikke slå hinanden ud af hovedet, men Sofia er slet ikke interesseret i magtspillet på campus. Derimod bliver hun, som journalist på universitetsavisen, udvalgt til at afdække de uofficielle optagelsesritualer, der hersker for at komme ind i Clairmonts magtfuldebroder- og søsterskaber.

Kingsley har brug for hende til at beholde magten på campus. Hun har brug for ham til sin historie, men hvem udnytter hvem? Og hvor langt vil de gå?

L. Sherman (født 1977) er pseudonym for Ulrika Louisa Bjerregaard. Siden debuten som skønlitterær forfatter i 2018 har hun skrevet flere populære bøger og bogserier, blandt andet Akut, Fortabt i Aarhus, Forført i Aarhus, Lærkeholm, Kærlighed & Bølgeskvulp, 9000 Chancer m.fl. Adskillige af hendes bøger er solgt til udgivelse i udlandet. L. Sherman har en bachelor i spansk og kandidat i fransk fra Aarhus Universitet. I dag bor hun i Aarhus med sin mand og sine to døtre.

AudiobookE-book

Danish