Lejonflocken

Lejonflocken

Description of book

"Lejonflocken" är uppföljaren till, "I minnet begravt". I andra delen av trilogin fortsätter den spännande, rörande historien om Saga och hennes familjekonstellation.

Saga är en lovande, ung kvinna. Diverse mystiska händelser omfamnar konstant, tar tag i och ändrar inriktning i hennes liv. Men ingenting är vad det verkar vara. I andra delen flyr hon fältet för att plugga i London. Desillusionerad av de fasor hon tidigare drabbats av kastar hon sig ånyo in i ett inferno av hemskheter. Trots oerhörd "smartness", list och drivkraft är hon beklämmande naiv och dras in i en dyster värld av abnormiteter. En värld svår att överleva. Hon är av dubbelbottnad karaktär och lever dubbelliv om natten. Ett oväntat möte väcker dock revanschlustan och ger henne chansen att hämnas.

Sagas fascination och besatthet att sätta dit konspiratoriska "Lejon-orden" leder henne in i den mörkaste av världar. En spiral av kaosartat tillstånd. Speciellt när hon ger sig in i en katt - och råtta lek med ett gäng mördare. Samtidigt som hon leker överambitiös detektiv går hon i fällan när hon attraheras av en viss person.

Saga testar och vidgar gränser. Men allt är inte guld som glimmar. Hennes nyfikenhet finner inga gränser. Hon spelar ett farligt spel, fylld av tvister och svek, hemligheter och avslöjanden samt kärlek och hat.

Denna berättelse gräver sig under huden på en och döljer hemligheter som kommer förändra Sagas liv för all framtid

AudiobookE-book

Swedish