MILF - eroottinen novelli

MILF - eroottinen novelli

Description of book

"– Haluan nussia Teitä, neiti Wilson.
Ennen kuin tajuaakaan, Jane makaa jo selällään vuoteella. Nickin otteet ovat vakaita, varmoja ja nopeita. Jane makaa käsivarret ojennettuina päänsä taakse, kämmenet kohti kattoa. Nick makaa hänen päällään ja auttaa häntä riisuutumaan, se sujuu muutamassa sekunnissa. Kun molemmat ovat alasti, Nick painautuu Janen ihoa vasten. Jane avaa reitensä, jotta Nick voi tulla mahdollisimman lähelle. Nick tarttuu hänen reisiinsä ja hyväilee hänen klitoristaan ja häpyhuuliaan kovalla, märällä kalullaan."

Jane Wilson tietää, että oman pojan kämppäkaverin himoitseminen on ristiriidassa periaatteita, oikeaa ja väärää, ystävättäriä ja ennen kaikkea hänen äitiyttään vastaan, mutta hän ei voi sille mitään. Eikä edes halua. Erottuaan Davidin isästä Jane yrittää keksiä päiviinsä ajankulua, joten hän tekee tuon tuostakin tikusta asiaa käydäkseen nuorukaisten asunnolla. Kun David kerran myöhästyy sovitusta tapaamisesta, Jane jää kokonaiseksi tunniksi kahdestaan Nickin kanssa, jonka silmissä on seksikäs pilke.

B. J. Hermanssonin taitavasti kirjoitetuissa novelleissa rosoisuus ja runollisuus kietoutuvat yhteen. Tekstien pohjalla oleva sävy saa lukijan pohtimaan ja kyseenalaistamaan yleisesti hyväksyttyjä käsityksiä, jotka usein liittyvät vallitseviin normeihin ja seksuaalisuuteen.

AudiobookE-book

Finnish

What other people think

Reviews of MILF - eroottinen novelli