Murtagh

Murtagh

Description of book

Tätä on odotettu: mestarillisen tarinankertojan fantasiasarja saa vihdoin jatkoa!

Koko maailman valloittaneen Eragon-sarjan viides osa, jossa lukijoiden suosikkihahmo Murtagh joutuu valitsemaan puolensa.

Murtagh vie lukijan uskomattomaan seikkailuun, jossa uhkia ja salaisuuksia vaanii joka nurkan takana. Maailma on muuttunut vaaralliseksi Murtaghille ja hänen lohikäärmeelleen Thornille. Julma kuningas on syösty vallasta, mutta Murtagh ja Thorn joutuvat kärsimään seuraukset vastentahtoisesta osallisuudestaan kuninkaan tuhoisaan valtakauteen. Nyt he elävät vihattuina ja eristyksissä yhteiskunnan ulkopuolella.

Kun Murtagh kuulee huhuja Alagaësian varjoissa lymyilevästä pahasta, alkaa huikean jännittävä matka, joka vie kaksikon tutuille ja tuntemattomille seuduille. Murtaghin ja Thornin on pantava peliin kaikkensa, jotta he löytäisivät ja päihittäisivät mystisen noidan. Noidan, joka on paljon muutakin kuin aluksi luullaan.

Christopher Paolini aloitti esikoisteoksensa Eragonin kirjoittamisen 15-vuotiaana. Jo tuolloin hän suunnitteli tarkasti koko sarjan mittavan tarinan ja yksityiskohtaisen maailman. Kipinän kirjoittamiseen antoivat muinaistarut sekä fantasiakirjallisuuden ja science fictionin klassikot. Paolini oli 18-vuotias tullessaan bestseller-kirjailijaksi - hänen kirjojaan on käännetty yli 50 kielelle. Paolini asuu Montanassa, Yhdysvalloissa.

AudiobookE-book

Finnish