Niin lähellä
Upcoming book

Audiobook & E-book: 7/8/2024

Niin lähellä

Description of book

Voiko ketään uskoa, jos keneenkään ei voi luottaa?

Menestyskirjailija Sylvia Dayn uutuus kertoo intohimosta, uhasta ja kolmesta naisesta, joista jokainen on valmis puolustamaan etujaan viimeiseen saakka.

Kane Black on surun murtama, kuolleen vaimonsa muiston vanki. Eräänä päivänä hän kohtaa New Yorkissa naisen, joka on kuin lumoavan Lilyn kuva. Nainen muuttaa saman tien Kanen kattohuoneistoon, jonka uhkean ylellisyyden keskellä Lilyn muisto leijuu huumaavana. Kanen äiti Aliyah on piinkova uranainen, jolla on liikaa kysymyksiä, liian vähän vastauksia ja liian paljon pelissä. Lilyn näköinen nainen hallitsee Kanen elämää vaarallisella tavalla, eikä Aliyah aio sallia sitä. Kanen käly Amy taas on saanut tarpeekseen huijauksista ja petoksista. Tällä kertaa hän aikoo saada mitä haluaa, hinnalla millä hyvänsä. Vaikka hintana olisi murha. Salaisuuksien verkko sitoo naiset toisiinsa, ja heidän keskellään on mies, joka uskoo saaneensa vaimonsa takaisin. Eikä Kane ei aio luopua onnestaan suosiolla.

Sylvia Day on kirjalija, jonka teokset ovat saavuttaneet ykkössijan sekä The New York Timesin että The Sunday Timesin bestsellerlistalla. Hän on julkaissut yli 20 menestysteosta, ja hänen kirjojaan on ilmestynyt yli 40 maassa. Listakärkeen teokset ovat nousseet 29 maassa. Lionsgate on ostanut Crossfire-sarjan televisio-oikeudet. Day on voittanut RT Book Reviews Reviewers’ Choice Award -palkinnon ja ollut kahdesti ehdolla Romance Writers of American RITA-palkintoon.