Pitsiunelmien kulisseissa

Pitsiunelmien kulisseissa

Description of book

Vain 207 ostospäivää kolmanteenkymmenenteen syntymäpäivään, ja Darcie Elizabeth Baxter etsii toimistohuonetta, jossa on ovi, upeaa asuntoa Manhattanilta ja miestä, joka haluaa panostaa suhteeseen.

Päivät kuluvat omien ideoiden puolustamiseen ja nokkivien työtovereiden kanssa tappelemiseen, ja illat isoäidin riiviömäisen kissan välttelemiseen. Jopa isoäidillä on aktiivisempi sosiaalinen elämä kuin Darciella! Kun sitten tarjoutuu tilaisuus lähteä Sydneyyn uutta alusvaateliikettä suunnittelemaan, Darcie tarttuu tilaisuuteen välittömästi.

Australia on uskomaton, ja lammasfarmari Dylan Dafferty on niin ihana, että Darcie päätyy Dylanin kanssa vuoteeseen. Hän on vihdoinkin löytänyt miehen, joka sekä tyydyttää hänet vuoteessa että saa hänet nauramaan! Mutta Dylanin vanhanaikaiset mielipiteet naisen asemasta saavat Darcien hiukset nousemaan pystyyn. Pitäisikö hänen mennä naimisiin miehen kanssa vai lähettää tämä takaisin luolaansa! Unelmat ja todellisuus eivät oikein kohtaa, mutta Darcie vannoo löytävänsä vielä onnenkin…

Author.Leigh Riker

E-book

Finnish