Polyamorie in Parijs - erotisch verhaal

Polyamorie in Parijs - erotisch verhaal

Description of book

"Hij kust haar, eerst teder, dan trekt hij aan haar haren zodat haar kin omhoog gedwongen wordt. Ze kijkt naar hem en hij naar haar. Dan kust hij haar opnieuw, hongeriger deze keer. Met zijn vrije hand laat hij zijn vingers onder haar rok vanaf haar rechterknieschijf omhoog glijden. Ze siddert in zijn armen, maar hij houdt haar stevig vast, ze kan nergens heen."

Het seksleven van James en Andrea is saai en voorspelbaar. Ze dromen allebei van spanning en genot, maar ze hebben hun fantasieën nooit hardop geuit. Wanneer ze op vakantie in Parijs besluiten om een open relatie te hebben, beleven ze voor de eerste keer hun seksuele fantasieën met volslagen vreemdelingen. Al snel blijkt dat dat wat ze van elkaar dachten niet helemaal klopt. Hoe goed ken je iemand na elf jaar?

Lisa Vild is een pseudoniem voor een Zweedse schrijfster van erotische novelles. In haar novelles verkent ze gevoelige, maar prikkelende onderwerpen. Lisa vindt dat seks voor iedereen zou moeten zijn en wil met haar novelles het imago van seks normaliseren en nuanceren. Of zij haar verhalen zelf ervaren heeft laten wij echter in het midden.

AudiobookE-book

Dutch

What other people think

Reviews of Polyamorie in Parijs - erotisch verhaal