PERUTTU Rakkauden 5 kieltä

  Upcoming release

Audiobook: 31/12/2120

Testaa mikä on sinulle ominaisin rakkauden kieli.

Tuntuuko joskus siltä, että puolisosi ei ymmärrä syvimpiä toiveitasi? Annatko suhteissasi enemmän kuin saat? Voi olla, että luontainen tapasi osoittaa rakkautta ja hyväksyntää on aivan erilainen kuin kumppanillasi! Rakkauden kieli voi olla kaikkea muuta kuin sanallinen.

Rakkauden 5 kieltä auttaa sinua tunnistamaan, mikä näistä viidestä kielestä on omin tapasi ilmaista rakkautta: fyysinen kosketus, vahvistavat sanat, lahjat, palvelukset vai yhteinen aika? Testaa myös, kuinka hyvin pystyt tulkitsemaan, millä tavoilla läheisesi haluavat tulla nähdyiksi ja hyväksytyiksi. Kirjan konkreettisten esimerkkien kautta ymmärrät vuorovaikutustilanteita paremmin ja osaat käyttää eri rakkauden kieltä tarpeen mukaan.

Tämän kirjan useiden testien avulla opit huomioimaan omat toiveesi ja tarpeesi ihmissuhteissasi. Samalla lisäät ihmistuntemustasi ja saat konkreettisia avaimia toimivampiin suhteisiin, oli kyseessä sitten puolisosi, ystäväsi, työkaverisi tai lapsesi.

Åsa Nyvall on pariterapeutti ja kysytty luennoitsija. Helene Arkhem on terveyteen ja hyvinvointiin erikoistunut toimittaja ja kirjailija.

Show more