Rakkaudesta sinuun

Rakkaudesta sinuun

Description of book

Rakkautta ja dramatiikkaa 1800-luvun Itävalta-Unkarissa!

Renen menneisyydessä on tapahtunut asioita, joista hän ei halua puhua. Nuorukaisen onneksi turvapaikka on löytynyt Calub basan romanileiristä, jossa hänen tarinansa saa pysyä piilossa ja ikävät asiat jäädä taakse. Leiriin on päätynyt myös ruhtinaantytär Mariza. Marizan matka sulhasensa luo on päättynyt yhtäkkiä, kun hän on joutunut ryöstön uhriksi. Nyt nuori nainen on leirissä vankina, vailla pakenemismahdollisuuksia tai ylellisyyksiä, joihin hän on tottunut, täysin vangitsijoidensa armoilla.

Kun kahden nuoren katseet eräänä päivänä kohtaavat, kaikki muuttuu. Rene ei saa Marizan kirkkaita sinisiä silmiä mielestään, eikä Marizankaan ole helppoa unohtaa salaperäistä nuorukaista. Mutta millainen voisi olla menneisyyttään pakenevan miehen ja vankeuteen pakotetun naisen rakkaustarina? Onko Renellä ja Marizalla keinoja kääntää tapahtumien suunta? Onko rakkaus vaarojen ja vaikeuksien arvoista?

Kirja on alun perin julkaistu kirjailijanimellä Johanna Koivu.

Seurapiirejä ja suuria tunteita on sarja ihastuttavia historiallisia rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

E-book

Finnish