Saran suuri matka

Saran suuri matka

IceLove 4

Description of book

Sara matkustaa perheensä kanssa Kiinaan hakemaan pikkuveljeä

IceLove-sarjan uudet piruetit

Kymmenvuotias Sara on adoptoitu Kiinasta kolmevuotiaana. Hänellä on kivat vanhemmat, jotka rakastavat Saraa kovasti. Paras ystävä, joukkuekaveri Virre, on hänkin monikulttuurisesta perheestä ja kaiken pitäisi olla hyvin.Edessä on suuri matka, kun Kiinassa odottaa uusi pikkuveli, jota perhe lähtee hakemaan.

Muodostelmaluisteluaiheinen IceLove-sarja on palkittu Lasten LukuVarkaus -palkinnolla ja Runeberg Junior -ehdokkuudella. IceLove-joukkueen tarinaa kerrotaan joka kirjassa eri henkilön näkökulmasta, joten sarjan lukemisen voi aloittaa mistä tahansa osasta.

"Muodostelmaluistelua on kuvattu niin kiinnostavasti, että se herättää takuulla mielenkiinnon - jalkapalloa harrastava tyttärenikin alkoi miettiä, voisiko hän harrastaa joskus muodostelmaluistelua." Kirjapöllön huhuiluja -blogi, 11.4.2017

Henna Helmi Heinonen on monipuolinen kirjailija, joka kirjoittaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Lasten LukuVarkaus -palkinnolla palkitussa IceLove-sarjassa hän kuvaa lämpimästi ja oivaltavasti noin kymmenvuotiaiden lasten arkea. Muodostelmaluistelujoukkueessa yhdessä tekemisen riemu ja vaiva antaa eväitä myös jokapäiväiseen elämään.

AudiobookE-book

Finnish

What other people think

Reviews of Saran suuri matka