Se on täytetty
Upcoming book

Audiobook & E-book: 5/22/2024

Se on täytetty

Description of book

Lasiset, elottomat silmät näkevät kaiken.

Mäyrä on nukkavieru, kitkeräntuoksuinen ja huonosti täytetty. Mitä tapahtuu, kun neljä palkittua kirjailijaa ottaa sen aiheekseen? Ainakin jännitystä, kuolemaa, petoksia - ja uutta toivoa.

Maailma on täynnä merkillisiä tavaroita, jotka pölyttyvät kaapeissa ja muuttolaatikoissa. Koskaan ei voi tietää, millaisia ihmiskohtaloita ne ovat ympärilleen keränneet.

Otetaanpa vaikka täytetty mäyrä, vähän jo kulahtanut, ei kenenkään kovin kokeneen täyttäjän käsistä maailmalle lähtenyt. Se vaikuttaa esineistä turhimmalta, mutta kenties lasiset silmät ovatkin todistaneet katkeruutta ja vihaa, rakkautta ja uuden alkua, ihmiselämän tienhaaroja ja umpikujia.

Kenties mäyrä tietää enemmän kuin kukaan muu. Kenties mäyrässä piilee ratkaisu.

Se on täytetty on neljästä tarinasta koostuva jännitysromaani. Kirja on syntynyt neljän palkitun kirjailijan yhteistyönä, ja tiheä tarina kulkee hämyisistä 60-luvun vuosista aina lähitulevaisuuteen asti.

Virpi Hämeen-Anttila, Ansu Kivekäs, Tiina Raevaara ja Pauliina Susi ovat palkittuja jännityskirjailijoita ja monipuolisia tekijöitä. Yhdessä he muodostavat Vaaralliset naiset -nelikon, joka kiertää eri puolella Suomea esiintymässä ja lukemassa otteita kirjoistaan suosituilla Aikuisten satutunneilla.

AudiobookE-book

Finnish