Sotaonni kääntyy

Sotaonni kääntyy

Description of book

Saksaa ja sen liittolaista Japania oli pidetty voittamattomina. Sodan alusta lähtien akselivallat olivat kulkeneet voitosta voittoon, mutta syksyllä 1942 tilanne kääntyi. Tyynenmeren pienellä Guadalcanalin saarella Yhdysvallat ajoi japanilaiset viidakosta ja valtasi takaisin tärkeän lentokentän. Itärintamalla Hitlerin sotaretki juuttui Stalingradiin, missä puna-armeija puolusti sitkeästi joka ikistä katua ja sai mahtavaksi liittolaisekseen Venäjän hyisen talven.

Neljäs vuosi muutti sodan raaemmaksi. Osapuolet yrittivät tuhota siviiliväestön taisteluhengen tauottomilla pommituksilla suurkaupunkeihin, ja natsit rikkoivat kansainvälisiä sopimuksia näännyttäessään neuvostoliittolaisia sotavankeja nälkään.

MAAILMA SODASSA -kirjasarjan viides osa seuraa sotaonnen kääntymistä hitaasti pois akselivalloilta liittoutuneiden hyväksi.

Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.

E-book

Finnish

What other people think

Reviews of Sotaonni kääntyy