Supermarsu paljastaa salaisuuden

Supermarsu paljastaa salaisuuden

Description of book

Huh, nyt on jännittävää!

Supermarsu-Emilian koulussa kuhisee: rehtori järjestää oppilaille kilpailun siitä, kenen kanava saa eniten seuraajia.

Emilia ei voi määrällä kehua, sen sijaan rikasta Rasva-Anteroa seuraavat miljoonat ihmiset, kuuluisat tubettajatkin.

Emilia yrittää kaikkensa suosion lisäämiseksi, mutta mikään ei auta.Viimein hän epätoivoissaan tekee pahan, pahan virheen...

...ja paljastaa puolivahingossa Supermarsun koko maailmalle. Julkisuus riistäytyy käsistä, ja lopulta Jättiläismarsun on puututtava asiaan – kohtalokkain seurauksin.

Supermarsu-kirjat tunnetaan omaperäisestä huumoristaan ja oivaltavista teemoistaan. Vauhdikkaissa tarinoissa tavallinen arki vaihtuu lennosta jännittäviin seikkailuihin ja fantastisiin käänteisiin. Hörppäämällä marsunsa juomapullosta päähenkilö Emilia muuttuu Supermarsuksi, joka auttaa hädänalaisia ja taistelee vääryyttä vastaan. Tehtäviä hänelle jakelee kerrostalon kokoinen Jättiläismarsu, joka asuu Lahden mäkimontussa.

Supermarsu on saavuttanut suurta menestystä kirjojen lisäksi näyttämöllä ja valkokankaalla. Voipa hänet myös bongata Terveystalo-ketjussa.

Helsingissä asuva Paula Noronen on rakastettu kirjailija ja mediapersoona. Supermarsun lisäksi hänet tunnetaan mm. helppolukuisesta Yökoulu-sarjasta sekä Minna Kivelän kanssa kirjoitetuista Hulluista saduista.

Pietarsaarelainen Terese Bast on monipuolinen taiteilija, kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hänen kuvituksensa ovat tuttuja lukuisista suosituista lastenkirjoista.

AudiobookE-book

Finnish