Det här är INTE en vanlig ljudbok, det här är en hårt slående och vildsint mix av Salvador Dali, The Streets, sena nätter och en stökig uppväxt. Ken Ring, en av Sveriges största hiphop-artister, ger dig tillsammans med skådespelaren Alexander Salzberger en ljudupplevelse du aldrig kommer att glömma.

Möt stadsdel 3. Möt skyskrapor, våld, smuts och neon. Möt de hemlösa, hororna, bergsbarnen, transvestiterna och alla andra trasiga gatufilosofer. De är Svenneskräp, och kommer aldrig bli något annat. Det här är vad som händer när Sverige ger upp.
Kolla in Soundtracket till Svenneskräp med artister som, Niklas von Arnold, Simon Emanuel, Newtimers & Peter Conradi. Svenneskräp Soundtrack ges ut av Rec Rec Records 2013 ©

 
Recensioner:
”Den hederliga betongförorten har nu muterats till ett Mad Max-liknande wasteland i den här skruvade framtidsvisionen. Denna typ av samhällskritisk dystopi blir ofta lite präktig, men Cras och Bergström har perfekt koll på detta multimediala projekt.”
Tidningen Café

”Och det är Cras förmåga att skapa en trovärdig, mänsklig karaktär som gör den till något annat än en grabbig splatterroman.”
Tidningen Rocky

Show more