Tanssi sodan näyttämöllä
Upcoming book

Audiobook & E-book: 9/2/2024

Tanssi sodan näyttämöllä

Description of book

Pariisin kohtalon päivät

Lorna Cookin Tanssi sodan näyttämöllä on pakahduttava romaani yhden naisen taistelusta pahuutta vastaan.

Erosta toipuva Chloé lääkitsee särkynyttä sydäntään muuttamalla Pariisiin. Valon kaupungin kaduilla kävellessään hän ajattelee isoäitiään Adèlea, joka työskenteli sodan aikana Coco Chanelin apulaisena. Miksi isoäiti ei mielellään puhu sodanaikaisista tapahtumista?

Vuonna 1941 nuori Adèle työskentelee Chanelin palveluksessa Ritz-hotellissa. Ritziin on majoittunut myös liuta saksalaisia upseereja, jotka juhlivat hotellin kimmeltävissä saleissa ja suunnittelevat sodan viimeistä näytöstä. Adèle tanssii vihollisten käsivarsilla, mutta kantaa sydämessään kohtalokasta salaisuutta. Kun saksalaisparonia liehittelevän Chanelin silmä välttää, Adèle rientää Pariisin toiselle laidalle. Suunnitteilla on uhkarohkea operaatio.

Tanssi sodan näyttämöllä on Lorna Cookin taidonnäyte: tositapahtumista ammentava kahden aikatason kertomus uhrauksista, rakkaudesta ja toivosta, joka ei himmene.

Täydellistä luettavaa kaikille Lucinda Rileyn ja Natasha Lesterin faneille!

Lorna Cook on brittiläinen kirjailija, joka asuu Essexissä miehensä, kahden tyttärensä ja Socks-nimisen koiransa kanssa. Tanssi sodan näyttämöllä on toinen häneltä suomennettu romaani. Aiemmin on ilmestynyt Ystävät, rakastavaiset, viholliset, ja lisää Cookia on luvassa kesällä 2025.

AudiobookE-book

Finnish