Vaihto
Upcoming book

Audiobook & E-book: 6/13/2024

Vaihto

Description of book

Psykologinen trilleri ruotsalaiselta suosikkidekkaristilta!

Kauneimmatkin julkisivut romahtavat salaisuuksien painosta, kun unelmien talonvaihtoseikkailu muuttuu painajaiseksi.

Carl ja Helene päättävät, että löytääkseen toisensa uudelleen he tarvitsevat pitkän loman uudessa ympäristössä. He löytävätkin upean talon meren rannalta Kaliforniasta ja päättävät vaihtaa omistajien kanssa asuntoja. Carlin ja Helenen matkustaessa Kaliforniaan toinen pariskunta suuntaa heidän taloonsa Tukholman saaristoon.

Kun Carl ja Helene saapuvat Santa Cruziin, jokin ei täsmää. Näyttikö talo todella tuollaiselta esitteessä? Ja minkälainen oikeastaan on pariskunta, joka on paraikaa asettumassa Carlin ja Helenen taloon? Onneksi Carl asensi muutamia kameroita asuntoon juuri ennen heidän lähtöään…

Stefan Ahnhem on huipputekijä skandinaavisten trilleristien kovassa joukossa. Hän syntyi Tukholmassa vuonna 1966, varttui Helsingborgissa ja asuu nykyään Kööpenhaminassa perheineen. Parinkymmenen vuoden ajan hän työskenteli elokuva- ja tv-käsikirjoittajana kunnes aloitti kirjailijanuransa vuonna 2014. Ahnhemin suositussa Fabian Risk -trillerisarjassa on ilmestynyt kuusi kirjaa, joita on myyty yli kaksi miljoonaa kappaletta ja joiden oikeudet on ostettu yli 30 maahan. Vaihto on Ahnhemin ensimmäinen psykologinen trilleri.